A lakás felújítása a következő lépésed?

Valósítsd meg OTP Személyi kölcsönnel, akár 7 millió forintig

Részletek
Ha otthonod felújításában vagy bővítésében gondolkodsz, megoldás lehet az OTP Személyi kölcsön, amihez gyorsan, egyszerűen, fedezet nélkül juthatsz hozzá. Bármire felhasználhatod a kapott összeget.

akár 7M forintig

ingatlanfedezet nélkül

végig fix kamat induló kedvezménnyel

szabadon, bármire
felhasználható

THM: 5,7-22,2%

Tudj meg többet a személyi kölcsönről!

Mit kell tudom a személyi kölcsönről?

Hogyan tudok igényelni személyi kölcsönt online?

Személyi kölcsönünket OTP direkten keresztül online, akár most is megigényelheted!

OTPdirekt internetbankon keresztül személyi kölcsön szerződésed otthonodból kötheted meg. Online szerződő ügyfeleink felének 2 órán belül folyósítottuk az igényelt kölcsönösszeget.1
Tovább az Internetbankba

Számold ki, hogy a szükséges összeg igénylése esetén, mennyi lenne a törlesztőrészleted!

Kalkulálok

Fontos számodra a biztonság?

Váratlan helyzetekben sem kell aggódnod a hiteled törlesztése miatt, ha törlesztési biztosítást is kötsz a kölcsönöd mellé!
Megnézem a részleteket

A személyi kölcsön termék aktuális feltételeit és a hiteldíj mértékét a mindenkor hatályos Hirdetmény tartalmazza.

A személyi kölcsön futamideje rugalmasan választható 24-84 hónap között. THM: 2020. december 31-ig 5,7%, 2021. január 1-től 10,6 - 22,2%

Személyi kölcsön reprezentatív példa: kölcsön összege 3 000 000 Ft, kölcsön futamideje 60 hónap, ügyleti kamat mértéke 15,99% (induló kedvezményes ügyleti kamat mértéke: 5,52%), Teljes Hiteldíj Mutató (THM) értéke 17,5% (kedvezményes időszakra irányadó Teljes Hiteldíj Mutató (THM): 5,7%), hitelkamat típusa fix, havi törlesztőrészlet 73 293 Ft (induló kedvezményes havi törlesztőrészlet: 57 437 Ft), kölcsön teljes díja 1 397 580 Ft, fizetendő teljes összeg (törlesztőrészletek összege) 4 397 580 Ft.

1Az igénylés megkezdésétől folyósításig eltelt időt jelöli 2019. évre vonatkozóan az online személyi kölcsön szerződések statisztikái alapján.

Az online kedvezmény kizárólag a kuponkód bemutatásával érvényes. A kuponkód érvényesítésének feltétele, hogy az ügyfél a kuponkód érvényesítésekor rendelkezzen az OTP Bank részére adott elemzési és marketing célú adatkezeléshez hozzájáruló nyilatkozattal, és OTP Banknál megadott e-mail címmel, amelyek akár közvetlenül a személyi kölcsön igénylés előtt is megadhatóak. OTPdirekt internetbankon keresztül történő online szerződéskötés esetén az 1% online kedvezményt automatikusan érvényesítjük, kuponkód rögzítése nem szükséges.

A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, értéke a feltételek változtatása esetén módosulhat. A bank a hitelbírálat és a kondíciók módosításának jogát fenntartja. A tájékoztatás nem teljes körű, ezért – amennyiben felkeltettük érdeklődésedet – a termékek, szolgáltatások és a kedvezmény részletes feltételeiről, valamint további részletes információkért tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy honlapunkon közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből. Jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felkeltése.

Tájékoztatunk, hogy visszahívás kéréseddel kifejezetten hozzájárulsz önkéntesen megadott adataidnak OTP Bank Nyrt. általi kezeléséhez a bank termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos tájékoztatás céljából. Hozzájárulásod annak visszavonásáig érvényes, adataidat kizárólag az OTP Bank Nyrt. ismerheted meg. Személyesen (1051 Budapest, Nádor utca 16. vagy a bank bármely bankfiókjában), írásban (OTP Bank Nyrt., 1475 Budapest, Pf. 347) vagy telefonon (munkanapokon 8:00-19:00 óra között a 061 366 60 32 telefonszámon) jogod van tájékoztatást kérni személyes adataid kezeléséről, kérheted személyes adataid helyesbítését, illetve törlését, valamint kizárhatod azt, hogy a bank, vagy a vele szerződésben álló ügynökei a jövőben banki szolgáltatásokat közvetlenül ajánljanak fel neked. Adataid kezelésével kapcsolatban az adatkezelőnél tiltakozással élhetsz. Amennyiben a tiltakozás nem vezet eredményre, bírósághoz fordulhatsz, illetve a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál bejelentéssel vizsgálatot kezdeményezhetsz.