Legyen olyan az otthonom, mint én

Ha tudod mi a következő lépésed, segítünk megtenni. Lakásmegoldások az OTP Banktól.

Legyen szó lakásvásárlásról, felújításról, bővítésről vagy átalakításról, nálunk megtalálhatod a megfelelő pénzügyi megoldást: támogatott és piaci lakáshitelek számos konstrukcióban, vagy akár szabadon felhasználható személyi kölcsön lehet segítségedre a következő lépés megvalósításában. Szakértőink országszerte készséggel állnak rendelkezésedre, hogy sok évnyi tapasztalattal a háta mögött segítsen elérni a célodat.

Felújítanád vagy bővítenéd otthonodat?

Felújítás esetén válaszd személyi kölcsönünket:

 • szabadon felhasználhatod bármilyen lakáscélra
 • 7M forintig igényelhető
 • ingatlanfedezet nélkül
 • végig fix kamat induló kedvezménnyel.

A személyi kölcsön futamideje rugalmasan választható 24-84 hónap között.

Lakásvásárlást tervezel?

Ha lakást vennél, nézz körül a lehetőségek között:

 • szakértő kiszolgálás minden lakáscélra
 • hosszabb időszakokra fix törlesztőrészlettel, akár a futamidő végéig is
 • állami támogatások teljes palettája
 • induló díjkedvezmények, piaci hitelek esetében online kamatkedvezmény

Tudj meg többet termékeinkről!

Hogyan válasszam ki a megfelelő lakáshitelt?

Mit kell tudnom a személyi kölcsönről?

Fontos számodra a biztonság?

Váratlan helyzetekben sem kell aggódnod a hiteled törlesztése miatt, ha törlesztési biztosítást is kötsz a kölcsönöd mellé!
Érdekel
Személyi kölcsön

A személyi kölcsön termék aktuális feltételeit és a hiteldíj mértékét a mindenkor hatályos Hirdetmény tartalmazza.

A személyi kölcsön futamideje rugalmasan választható 24-84 hónap között. THM: 2020. december 31-ig 5,7%, 2021. január 1-től 10,6 - 22,2%

Személyi kölcsön reprezentatív példa: kölcsön összege 3 000 000 Ft, kölcsön futamideje 60 hónap, ügyleti kamat mértéke 15,99% (induló kedvezményes ügyleti kamat mértéke: 5,52%), Teljes Hiteldíj Mutató (THM) értéke 17,5% (kedvezményes időszakra irányadó Teljes Hiteldíj Mutató (THM): 5,7%), hitelkamat típusa fix, havi törlesztőrészlet 73 293 Ft (induló kedvezményes havi törlesztőrészlet: 57 437 Ft), kölcsön teljes díja 1 397 580 Ft, fizetendő teljes összeg (törlesztőrészletek összege) 4 397 580 Ft.

A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, értéke a feltételek változtatása esetén módosulhat. A bank a hitelbírálat és a kondíciók módosításának jogát fenntartja. A tájékoztatás nem teljes körű, ezért – amennyiben felkeltettük érdeklődésedet – a termékek, szolgáltatások és a kedvezmény részletes feltételeiről, valamint további részletes információkért tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy honlapunkon közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből. Jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felkeltése.

Lakáshitel

Reprezentatív példák

Az online kamatkedvezmény kampány (online kupon akció) 2019. november 1-től visszavonásig, de legkésőbb 2020. július 31-ig tart, mely időszak alatt online érdeklődés (visszahívás kérés) keretében kapott kuponkóddal igényelt piaci – nem támogatott – lakáshitel kamatából 0,25 százalékpont kedvezményt kaphatsz. A részletes feltételek a Részvételi szabályzatban találhatók.

Tavaszi-nyári díjelengedési akció keretében 2020. április 1-től visszavonásig, de legkésőbb 2020. augusztus 31-ig befogadott bármely forint alapú lakáshitel igénylésekor (kivéve: Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelek):

 • a hitelbiztosítéki érték-megállapítási díjat (ügyletenként egy ingatlanhoz kapcsolódó egy érték-megállapítás esetén), ideértve az előzetes hitelbiztosítéki érték-megállapítást is, nem kell megfizetni, kivéve hitelkiváltás esetén, illetve ha a szerződéskötés meghiúsul vagy ha előzetes hitelbiztosítéki érték-megállapítás esetén a hitelkérelem a hitelbiztosítéki érték-megállapítás érvényességi ideje alatt (90 nap) nem kerül benyújtásra -, ha a személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályoknak megfelelően az adós vagy adóstárs hozzájárul a személyre szabott ajánlatok kidolgozása és ajánlattétel céljából történő adatkezeléshez és adattovábbításhoz az erről szóló tájékoztatóban megjelölt valamennyi OTP bankcsoporttag tekintetében, továbbá
 • a folyósítási díjat nem kell megfizetni hitelkiváltás esetén feltétel nélkül, egyéb esetben törlesztési biztosítás kötése és – a hitel első részfolyósítását követő 3 évig - szerződésszerű teljesítése esetén, illetve
 • • a közjegyzői költség* teljes mértékét az OTP Jelzálogbank utólag a szerződő részére megtéríti - kivéve hitelkiváltás esetén - Groupama Biztosító által nyújtott biztosítás alábbi feltételekkel történő igénybevétele esetén:
  • A hitelcélként megjelölt vagy a hitelügyletbe fedezetül bevont ingatlanra a hitelező által előírt feltételeknek megfelelő vagyonbiztosítás megkötése vagy megléte, vagy
  • Építés vagy új lakás vásárlás esetén, ha az első folyósításig a vagyonbiztosítás megkötésére nincs lehetőség, a hiteligénylőnek szerződéskötésig nyilatkoznia kell arról, hogy legkésőbb az utolsó folyósításig a Groupama Biztosítóval vagyonbiztosítást köt, vagy
  • Társasházi lakásnál, ha a társasházi vagyonbiztosítás más biztosító társaságnál került megkötésre, úgy a Groupama Biztosító által nyújtott ingóságra vonatkozó kiegészítő biztosítás megkötése, vagy
  • Legalább havi 2.500Ft díjfizetésű Védelmező személybiztosítás hitel folyósítása előtt történő megkötése vagy megléte.
  • A vagyon- vagy személybiztosítás szerződésszerű fennállása a kölcsön első részfolyósítását követő 3 évig.
 • az előző pont szerinti feltételek nem teljesülése esetén a közjegyzői költség* 50%-át az OTP Jelzálogbank utólag a szerződő részére megtéríti, kivéve a hitelkiváltás esetén. Hitelkiváltás esetén a közjegyzői költség teljes mértéke a Hiteligénylőt terheli.

(*A jelen akció kizárólag a Hitelező által megkövetelt, egy darab közjegyző hivatali helyiségében készített közjegyzői okiratba foglalt egyoldalú kötelezettségvállaló nyilatkozat hiteles kiadmányának költségeire vonatkozik (beleértve a hiteles kiadmány OTP Bank/OTP Jelzálogbank részére történő elektronikus megküldésének költségeit is), amely tartalmazza mind a kölcsönszerződés, mind pedig a zálogszerződés szerinti, a Hitelező által elfogadott tartalmú kötelezettségvállalásokat.)

Induló díjkedvezménnyel igényelheti a Minősített Fogyasztóbarát Lakáshiteleket 2020. április 1-től visszavonásig, de legkésőbb 2020. augusztus 31-ig:

 • a hitelbiztosítéki érték-megállapítási díjat (valamennyi ingatlanfedezetnél), ideértve az előzetes hitelbiztosítéki érték-megállapítást is, nem kell megfizetni, kivéve hitelkiváltás esetén, illetve, ha a szerződéskötés meghiúsul, vagy ha előzetes hitelbiztosítéki érték-megállapítás esetén a hitelkérelem a hitelbiztosítéki érték-megállapítás érvényességi ideje alatt (90 nap) nem kerül benyújtásra,
 • a TAKARNET rendszerből a tulajdoni lap lekérésének költségét (valamennyi ingatlan fedezetnél) nem kell megfizetni,
 • a térképmásolat lekérési költséget (valamennyi ingatlan fedezetnél) nem kell megfizetni,
 • a közjegyzői költség* 50%-át az OTP Jelzálogbank utólag a szerződő részére megtéríti, kivéve hitelkiváltás esetén,
 • a fedezetkezelési költséget (valamennyi ingatlan fedezetnél) nem kell megfizetni,
 • a folyósítási díjat nem kell megfizetni,
 • a hitelbiztosítéki érték felülvizsgálati díjat (valamennyi ingatlanfedezetnél) nem kell megfizetni az első folyósításig.

(*A jelen akció kizárólag a Hitelező által megkövetelt, egy darab közjegyző hivatali helyiségében készített közjegyzői okiratba foglalt egyoldalú kötelezettségvállaló nyilatkozat hiteles kiadmányának költségeire vonatkozik (beleértve a hiteles kiadmány OTP Bank/OTP Jelzálogbank részére történő elektronikus megküldésének költségeit is), amely tartalmazza mind a kölcsönszerződés, mind pedig a zálogszerződés szerinti, a Hitelező által elfogadott tartalmú kötelezettségvállalásokat.)

A Teljes Hiteldíj Mutató (THM) értékek a 2020. július 13-tól érvényes kondíciók alapján kerültek meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével, a feltételek változása esetén az értékek módosulhatnak. A THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát, továbbá nem tartalmazza a lakásbiztosítás díját, mivel az nem ismert.

Az adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az ügyfél által kiválasztott konstrukcióra az aktuális feltételek mellett adott személyre szabott ajánlatot.

Az OTP Jelzálogbank Zrt. által folyósított kölcsön esetében közvetítőként az OTP Bank Nyrt. jár el. Az ingatlanhitel igénybevételéhez lakásbiztosítási szerződés megkötése vagy megléte szükséges a fedezetül felajánlott ingatlanra. A kölcsön fedezete ingatlanra bejegyzett jelzálogjog. A bank a hitelbírálat jogát fenntartja.

A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, a részletes feltételekért látogass el bármelyik bankfiókunkba, illetve tájékozódj a honlapon közzétett vonatkozó üzletszabályzatokból, valamint lakáshitel hirdetményből és jelzáloghitel hirdetményből!