Ne akarja megúszni az ingatlanközvetítőt!

2019. július 11.
Megosztás

Eldöntötte, hogy lakást vesz, de nem tudja, mi alapján válasszon, és hogyan csinálja végig az adásvétel folyamatát? Bízzon meg egy ingatlanközvetítőt!

Mennyit ér a lakása?

Ingatlanár-kalkulátor néhány kattintással, folyamatosan frissülő adatokkal

Érdekel

Lakást keres és már talált is a neten egyet, ami olcsó és közel van mindenhez? Csak lassan a testel, ne nyúljon még a pénztárcája után! Egy ingatlan adásvétellel sok olyan feladat is jár, amikre a legtöbben elsőre nem is gondolnának. Már a lakás keresésekor is komolyan pórul lehet járni, a hirdetések becsapósak lehetnek, egy-egy szebb kép vagy csábító leírás és természetesen a kedvező ár, veszélyes buktatókat (és egyéb költségeket) rejthet. Nagyon könnyű bedőlni a vonzó ajánlatoknak, ezért érdemes szakemberhez fordulni, aki ismeri a buktatókat.

Ne próbálja meg egyedül, kérjen segítséget!

Ingatlanpont hirdetés

${product.price}

${product.address}, ${product.city}

${product.size} m2 terület

Sajnos nem elég kikérdezni a volt osztálytársakat, hogy ki melyik Facebook csoportban talált magának albérletet. Sem az emberek igényei, sem az ingatlanok nem egyformák, a legjobb, ha felkeres egy ingatlanközvetítőt, így sok fejfájást megspórolhat magának. Általában a nagy ingatlanközvetítő hálózatok a legmegbízhatóbbak, hiszen ott szigorú előírásoknak kell megfelelni, folyamatos ellenőrzés alatt dolgoznak és a szakemberek komoly tapasztalattal rendelkeznek.

Miért fontos, hogy megfelelő kezekben legyenek az adásvétellel kapcsolatos teendők?

Az ingatlan valószínűleg a legnagyobb vagyontárgyunk, nem szabad elsietni a vele kapcsolatos döntéseket. Az ingatlanközvetítő nemcsak az adásvételben nyújt segítséget, hanem az adott élethelyzeteket is igyekszik megoldani és olyan tanácsokat adni, amik segítenek meghozni a fontos döntéseket. Például segít kiválasztani a legbiztonságosabb pénzügyi konstrukciót, így sok pénzt megspórolható Nem is beszélve arról, hogy profik a hirdetés szövegének megfogalmazásában és olyan fotók vagy videók elkészítésében, amikkel percek alatt el tudja adni az ingatlanát.

Meg tudja mondani, hogy pontosan mennyit ér a lakása?

Ha el szeretné adni a lakását, tisztában kell lennie vele, hogy mennyit kérhet érte. Sok esetben ezen múlik a siker, ezért az ár meghatározásánál nagyon fontos kikérni egy szakvéleményt. Az ingatlanközvetítők pontosan meg tudják mondani, hogy az adott környéknek, a lakás minőségének és az aktuális piaci helyzetnek megfelelően mennyit lehet a lakásért kérni.

Kérdésed van a lakáshitelekről?

Kérj visszahívást, hogy szakértő kollégánk segíthessen!

Ezek is érdekelhetnek

Kérdésed van a lakáshitelekről?

Foglalj időpontot fiókunkba Messengeren!