Mire figyeljünk az ingatlanhirdetések böngészésekor?

2020. április 8.
Megosztás

Anita ebben a részben az OTP Ingatlanpont ingatlantanácsadójával, Becz Attilával beszélget arról, hogy mit tehetünk azért, hogy ne vesszünk el az ingatlanhirdetések rengetegében, és mikre érdemes figyelnünk az ajánlatok átnézésekor. Írnak-e a lakás környezetéről? Van elegendő információ az ingatlan állapotáról? Nézzük a fő szempontokat!

Mennyit ér a lakása?

Ingatlanár-kalkulátor néhány kattintással, folyamatosan frissülő adatokkal

Érdekel

Ha az ember álmai otthonát keresi, gyakran százával kell, hogy átnézze a legkülönbözőbb ingatlanhirdetéseket. Ebben a helyzetben nem kis segítség, ha tudjuk, mi az, amire az elsők között kell figyelnünk egy hirdetés átolvasásakor, mert időt és energiát spórolhatunk meg.

„Életünk párjának kiválasztásához sem elegendő csupán egyetlen fotó, nincs ez másként az otthonunk esetében sem” – állítja Becz Attila ingatlantanácsadó, aki szerint a legfontosabb szempontokat tartalmazó lista mellett egy szakértő segítségére is szükség lehet a megfelelő ingatlan kiválasztásában.

Biztosítsd be magad váratlan helyzetekre!

Köss törlesztési biztosítást az OTP Banknál, amely védelmet nyújthat a nem várt élethelyzetekben, hiszen a biztosító kifizetheti a kölcsön törlesztőrészleted, vagy akár a fennálló tartozásod.

Érdekel

Kérdésed van a lakáshitelekről?

Kérj visszahívást, hogy szakértő kollégánk segíthessen!

Ezek is érdekelhetnek

Kérdésed van a lakáshitelekről?

Foglalj időpontot fiókunkba Messengeren!