Indul a grillszezon – ha van hol sütni

2019. június 20.
Megosztás

Mennyit ér a lakása?

Ingatlanár-kalkulátor néhány kattintással, folyamatosan frissülő adatokkal

Érdekel

Kell a kert, mégsem használjuk. Ismerős?

A legtöbb esetben a nyár beköszöntével élvezhető különösen a saját udvar és a kert. A legtöbben akkora kertet szeretnének, ahol a gyerekek játszhatnak, a virágok is elférnek és grillezni, bográcsozni is lehet. De érdemes arra is gondolni, hogy ez általában több munkát is jelent: a ház körüli részeket is karban kell tartani, ami nem kevés extra kiadással jár.

Tudta, hogy például egy nyári konyha felépítéséhez – a házfelújításhoz hasonlóan – állami támogatást lehet igényelni?

Egy ház jelentősebb felújítását vagy átalakítását gondosan meg kell tervezni, de nem csak a megvalósítást, hanem a költségeket is. Ez akár többszázezres, sőt néha milliós kiadást jelenthet.

A legtöbben megijednek a ház körüli rendezkedéssel kapcsolatos kiadások láttán, ami érthető, hiszen ki képes zsebből elővenni ekkora összeget? Nem árt, ha jó előre megtervezzük, hogy mit miből fogunk kifizetni. A lakástakarékról például lehet, hogy a neve miatt sokan nem gondolják, de felhasználható a ház körüli, illetve bizonyos esetekben a kerttel kapcsolatos költségekre is. Érdemes alaposan utána járni, hogy pontosan mire lehet felhasználni, lehet hogy maga is meglepődne.

Az ingatlan az egyik legfontosabb vagyontárgy!

Köss lakásbiztosítást, ami fedezheti költségeid, ha otthonodban vagy ingóságaidban kár keletkezik!

Érdekel

Ezek is érdekelhetnek

Kérdésed van a lakáshitelekről?

Foglalj időpontot fiókunkba Messengeren!