Hamarosan kezdődik a Felújítalak sorozat második évada

2020. november 26.

Csorba Anita tértervező az első évad panellakása után most egy kertvárosi családi házat újít fel a legújabb trendeknek megfelelően. Anita és a meghívott szakértők a lakberendezési tippeken kívül az ingatlanvásárlás, valamint az átalakítások finanszírozása kapcsán is hasznos tippekkel szolgálnak majd a nézők számára.

Új ingatlanár kalkulátor

Az OTP Ingatlanpont kalkulátora segítségével ingyen kiszámíthatja, hogy jelenleg mennyit ér egy adott ház vagy lakás és azt is megtudhatja, hogy miként változott az ára az elmúlt években.

Érdekel

A Felújítalak sorozat első évadában Csorba Anita tértervező egy rosszállapotú panellakást újított fel és mutatta be a nézőknek a legújabb lakberendezési trendeket, fogásokat. Az országban mintegy 800 ezer ilyen lakás épült a hatvanas és nyolcvanas évek vége között, ezért a sorozattal sokak számára adott kézzelfogható, életszerű praktikus tanácsokat.

A második évad ingatlanválasztását is az a cél vezette, hogy minél több néző kapjon hasznos tanácsokat az ingatlanvásárlás és annak finanszírozása, felújítása kapcsán. A hazai épületállomány döntő része ugyanis családi ház, ezért egy átlagos állapotú ingatlan felújításával szintén sokaknak nyújthat segítséget a műsor. A tippek és praktikák mellett a finanszírozási lehetőségekben is igyekszik minél több praktikus tanáccsal, trükkel szolgálni a sorozat arról, hogyan lehet felhasználni legjobban az állami támogatásokat és egyéb kedvezményeket, vagy hogyan érdemes kiválasztani a megfelelő ingatlant.

Kérdésed van a lakáshitelekről?

Kérj visszahívást, hogy szakértő kollégánk segíthessen!

Ezek is érdekelhetnek

Kérdésed van a lakáshitelekről?

Foglalj időpontot fiókunkba Messengeren!