Hamarosan kezdődik a Felújítalak sorozat második évada

2019. november 26.
Megosztás

Csorba Anita tértervező az első évad panellakása után most egy kertvárosi családi házat újít fel a legújabb trendeknek megfelelően. Anita és a meghívott szakértők a lakberendezési tippeken kívül az ingatlanvásárlás, valamint az átalakítások finanszírozása kapcsán is hasznos tippekkel szolgálnak majd a nézők számára.

Ingatlanpont hirdetés

${product.price}

${product.address}, ${product.city}

${product.size} m2 terület

Mennyit ér a lakása?

Ingatlanár-kalkulátor néhány kattintással, folyamatosan frissülő adatokkal

Érdekel

A Felújítalak sorozat első évadában Csorba Anita tértervező egy rosszállapotú panellakást újított fel és mutatta be a nézőknek a legújabb lakberendezési trendeket, fogásokat. Az országban mintegy 800 ezer ilyen lakás épült a hatvanas és nyolcvanas évek vége között, ezért a sorozattal sokak számára adott kézzelfogható, életszerű praktikus tanácsokat.

A második évad ingatlanválasztását is az a cél vezette, hogy minél több néző kapjon hasznos tanácsokat az ingatlanvásárlás és annak finanszírozása, felújítása kapcsán. A hazai épületállomány döntő része ugyanis családi ház, ezért egy átlagos állapotú ingatlan felújításával szintén sokaknak nyújthat segítséget a műsor. A tippek és praktikák mellett a finanszírozási lehetőségekben is igyekszik minél több praktikus tanáccsal, trükkel szolgálni a sorozat arról, hogyan lehet felhasználni legjobban az állami támogatásokat és egyéb kedvezményeket, vagy hogyan érdemes kiválasztani a megfelelő ingatlant.

Kérdésed van a lakáshitelekről?

Kérj visszahívást, hogy szakértő kollégánk segíthessen!

Ezek is érdekelhetnek

Kérdésed van a lakáshitelekről?

Foglalj időpontot fiókunkba Messengeren!